30801 - Ext 01.jpg (1)
30801 - Ext 02.jpg
30801 - Int 05 - Type E10.jpg
30801 - VV 01.jpg
LidH ET 7 logo Bollenstreek - HollandRijnland witmarge.jpg
LidH ET 5.jpg
LidH ET 6.jpg
30084 - Ext 10.jpg
Alle verhalen

Wonen op het Landgoed is in trek

02 februari 2021
In minder dan 2 maanden tijd zijn de 12 parkappartementen en 2 penthouses in Landgoed in den Houte verkocht, een hele mooie prestatie van het verkoopteam!

Het appartementencomplex is vormgegeven als een statig landhuis, dat zich verheft boven een licht glooiend landschap vol groen en historie. De prachtige ligging in de Engelse Tuin is een belangrijk onderdeel van het luxe karakter van het appartementencomplex.

Deze Engelse Tuin wordt weer in ere hersteld en zal een heerlijke plek worden waar alle bewoners en inwoners van Noordwijkerhout op adem komen, een wandeling maken of waar kinderen spelen. De verwaarloosde tuin met dichte begroeiing verandert in een sfeervolle Engelse landschapstuin met slingerende paden, beeldbepalende bomen, waterelementen en karakteristieke bruggen. Er is inmiddels een start gemaakt met het verwijderen van verwilderd groen. Het herstellen van de Engelse Tuin is ook een project dat onder het Gebiedsprogramma B(l)oeiende Bollenstreek valt en wordt mede mogelijk gemaakt door Holland Rijnland en de provincie Zuid-Holland.

De 14 parkappartementen zijn een ontwikkeling van Ontwikkelingscombinatie Novaform/Trebbe en worden gerealiseerd door de KBM Groep.