De Staal Delft -2-LR.jpg
De Staal Delft -6-LR.jpg

De Staal, Delft

De Staal Delft -3-LR.jpg

De Staal, Delft

De Staal Delft -1-LR.jpg
De Staal Delft -4-LR.jpg
De Staal Delft -5-LR.jpg
Alle verhalen

Novaform gaat 'De Staal' in Delft herontwikkelen

22 oktober 2018
Het college van Delft heeft, na een uitgebreide selectieprocedure en een participatietraject met de stad, besloten de verkoop van de gemeentelijke locatie aan de Staalweg 1 aan Novaform Vastgoedontwikkelaars te gunnen. Erg mooi nieuws en een prachtige uitdaging voor onze organisatie. We gaan nu samen met de gemeente in gesprek om tot definitieve overeenkomsten voor de verkoop te komen.

De locatie aan de Staalweg wordt ontwikkeld tot een stuk van Delft dat naadloos aansluit bij de bestaande bebouwing en toch vernieuwend is. Een woongebied gemixt met ruimte voor startende en innovatieve bedrijvigheid en veel groen. Delft krijgt met een iconische woontoren de entree aan de oostzijde van de stad die het verdient. En een woonwijk die wordt gebouwd met een schaal die goed past bij Delft. De woningen zijn zowel geschikt voor jonge starters op de woningmarkt, doorstromers (gezinnen met kinderen) als voor één-en tweepersoonshuishoudens in alle leeftijdscategorieën. 

Met een woontoren met ca 124 appartementen en 2500 m2 bruto vloeroppervlakte aan commerciële ruimten, 3800 m2 BVO aan bedrijfsruimten, circa 300 gebouwde parkeerplaatsen, 56 studio appartementen, 37 stadswoningen aan de campus en 55 grondgebonden woningen aan de gracht, is het een uitgebreid plan dat de komende jaren tot ontwikkeling en realisatie zal worden gebracht. Een prachtig project waar Delft trots op kan zijn. 

Bekijk hier de website van project De Staal! 

Meer weten?

Ik vertel u graag meer over onze projecten. Stuur een e-mail of bel me!

Dyon Aldenhoven Commercieel manager / tendermanager

Neem contact op met ons

Vul het formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

privacy beleid