Nieuwbouwproject-Landgoed in den Houte-Noordwijkerhout-3.jpg
07 30084 - Ext 10-small.jpg

De Engelse tuin

Nieuwbouwproject-Landgoed in den Houte-Noordwijkerhout-2.jpg
Nieuwbouwproject-Landgoed in den Houte-Noordwijkerhout-4.jpg
Nieuwbouwproject-Landgoed in den Houte-Noordwijkerhout-1.jpg
KlokHolding_Noordwijkerhout_BASE_04_s.jpg
KlokHolding_Noordwijkerhout_BASE_03_s.jpg
10 Bavo en park.jpg
KlokHolding_Noordwijkerhout_BASE_01_s.jpg
KlokHolding_Noordwijkerhout_BASE_02_s.jpg
Alle projecten

Landgoed in den Houte, Noordwijkerhout

In uitvoering Uitleggebied Sloop Zorg Maatschappelijke ontwikkelingen Gebiedsontwikkeling

700 woningen

Wonen in een groene oase aan de rand van Noordwijkerhout

Op een prachtige locatie op het voormalige BAVO terrein ontwikkelen we samen met Trebbe een nieuwe woonwijk onder de naam Landgoed in den Houte. 

Op deze locatie, gelegen aan de rand van Noordwijkerhout, komt een diversiteit aan woningen. Het totale aanbod bestaat uit vrijstaande woningen, herenhuizen, rijwoningen, appartementen, twee- en drie-onder-één-kapwoningen. Een aantal woningen worden ontwikkeld als zorgwoningen.

 

 

De woningen worden aangeboden in de sociale, middendure en dure koop- en huursector. Ook zal een deel van de woningen/kavels voor (collectief) particulier opdrachtgeverschap worden verkocht. 

Landgoed in den Houte is een plan dat voortborduurt op de historie van het oude BAVO-terrein. Er ontstaat een woonwijk met de allure van een landgoed. Er wordt ruimte geboden aan zo'n 700 woningen. De architectuur van de nieuwe woningen is geïnspireerd op de bollencultuur en de historische gebouwen. De parkachtige omgeving en het water spelen een belangrijke rol. Bestaande natuur wordt nieuw leven ingeblazen. 

Naar projectwebsite

Wonen in een groene oase

We hebben ons bij het ontwerp en het plan van aanpak onder andere laten inspireren door het groene karakter en de geschiedenis van het gebied, de restanten daarvan en de ligging in de Bollenstreek. Bestaande natuur wordt nieuw leven ingeblazen.