De-NF2-introductiepagina-maatschappij.jpg

Maatschappelijke ontwikkelingen

Circulariteit, urbanisatie en mobiliteit, maar ook klimaatadaptatie en inclusiviteit. Geen toekomstpraat, maar belangrijke thema's van nu.

We ervaren allemaal de veranderingen in de maatschappij. Door middel van de Novaform2 duiden wij belangrijke sociale vraagstukken en vangen wij de tijdsgeest.

Lees meer

Innovatie & ontwerp

We zijn een land van visionairen, vol verfrissende gedachtes in alle lagen van de samenleving. De Novaform2 is voor ons als bedrijf de meest letterlijke belichaming als het gaat om innovatie.

Vernieuwende technieken omtrent architectuur en materialisatie zijn voor ons niet alleen kunstvormen, maar ook een kritische kijk naar kwaliteit. Zodat wij toekomstbestendig kunnen ontwerpen- en ontwikkelen.

Ontdek de mogelijkheden
De-NF2-introductiepagina.jpg

Bewoners & omgeving

Wij spreken pas over een Novaform2 wanneer we zien dat het project iets toevoegt aan de samenleving. 

Als het ruimte schept en luistert naar de (veranderende) woonbehoeften van eindgebruikers. Vanuit een transparante conversatie creëren we draagvlak in de omgeving voor grootschalige ontwikkelingen en innovatieve projecten.

Lees meer

De Novaform² toegepast in projecten

Innovatieve ontwerpen in de breedste zin van het woord vormen de basis van ons voortbestaan. Evenals voortdurend onderzoek naar maatschappelijke ontwikkelingen. Dit doen we niet vanaf de zijlijn, maar samen met bewoners en de omgeving, en álle betrokken partijen op het gebied van realisatie.

Bekijk onze projecten

Meer weten?

Ik vertel u graag meer over onze diensten en breng u met plezier in contact met de juiste persoon binnen onze organisatie.

Jennifer van Erp Secretaresse

Neem contact op met ons

Vul het formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

privacy beleid