Novaform is onderdeel van KlokHolding, een financieel draagkrachtig familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring. Novaform heeft vestigingen in Eindhoven, Rotterdam, Duitsland en Polen. Bij Novaform is geen dag hetzelfde. Op ons kantoor op Flight Forum vormen we met circa 15 professionals een resultaatgericht en hecht team. Het kantoor heeft een huiselijk en moderne uitstraling en alle werkplekken zijn van alle gemakken voorzien. We hebben een duidelijke groeiambitie en beseffen dat goede mensen hier een essentiële rol in vervullen. 

Wat ga je doen?

Als senior projectontwikkelaar pak je zelfstandig de verantwoordelijkheid voor het gehele ontwikkelingstraject. De projecten zijn vooral binnenstedelijke (her-) ontwikkelingsprojecten gericht op woningbouw, vaak op basis van integrale gebiedsontwikkeling. Als senior projectontwikkelaar toets en beoordeel je omvangrijke en aansprekende projecten op haalbaarheid en ben je in een vroeg stadium betrokken bij interessante tenders. Je bedenkt in dit proces creatieve concepten die voldoen aan de klantvraag en jouw voorstellen zijn financieel strak onderbouwd en vanuit verschillende scenario’s bekeken. Naarmate jouw projecten steeds concreter worden, krijg je ondersteuning van collega projectontwikkelaars en draag je jouw kennis en vaardigheden aan hen over. Zij ontwikkelen onder jouw verantwoordelijkheid de projecten verder uit. In deze rol overzie je hoe resultaten tot stand komen en wie daaraan bijdragen. Verder creëer je samen met collega’s een werksfeer waar plezier maken en resultaten boeken hand-in-hand gaan.

Wat laat je zien?

Onze ideale kandidaat is prestatiegericht en ambitieus. De volgende karaktereigenschappen zijn van belang voor deze rol:

  • Oplossingen leveren: Je benadert onderwerpen vanuit voldoende invalshoeken. Je denkt buiten de gebaande paden in het kader van het zoeken naar oplossingen;
  • Systeemdenken tonen: Je geeft er blijk van relevante zaken systematisch goed doordacht te hebben. Je voorkomt verrassingen die het gevolg zijn van ondoordachte plannen of activiteiten. Je beoordeelt oorzaak-gevolg relaties realistisch en ziet samenhang en handelt daarnaar;
  • Concepten en modellen begrijpen: Je doorziet samenhang en structuur. Gebruikt dat inzicht ook in nieuwe situaties;
  • Relaties opbouwen op verschillende niveaus: Je bouwt op alle niveaus relaties op en onderhoudt ze effectief. Je stelt anderen op hun gemak en bevordert harmonie en consensus door diplomatiek optreden bij (potentiële) conflicten;
  • Voortgang bewaken: Je beoordeelt vanuit een beoogd resultaat en onderliggend plan adequaat de stand van zaken. Je signaleert afwijkingen en initieert waar nodig effectief corrigerende actie;
  • Humor gebruiken: Je weet het ijs te breken en de spanning uit de lucht te halen om zaken soepel voor elkaar te krijgen.

De functie-eisen

  • Een afgeronde HBO-studie en/of WO-studie (bij voorkeur Real Estate/ Bouwkunde);
  • Minimaal 5 jaar ervaring als projectontwikkelaar bij onafhankelijke ontwikkelaar, ontwikkelende aannemer en/of gedelegeerde ontwikkelaar;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in zowel de juridische, financiële als commerciële aspecten van opstal- en gebiedsontwikkeling;
  • Woonachtig in de omgeving Eindhoven.

Wat krijg je?

Zoals je leest, zoeken wij voor Novaform een topper. Daar horen natuurlijk ook goede voorwaarden bij. Bij Novaform behoort een contract voor onbepaalde tijd direct tot de mogelijkheden. Het salaris is afhankelijk van werkervaring marktconform. Naast het vaste salaris kent Novaform een aantrekkelijke winstdeling. Daarnaast krijg je de beschikking over een auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon. Novaform kent verder 30 vrije dagen en een goed pensioen.

Ons aanbod

Werken bij Novaform betekent alle ruimte voor jouw ambities. Wij bieden jou, naast deze leuke en veelzijdige baan, goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.

“De lat iedere keer weer hoger leggen” is kenmerkend voor onze organisatie. Dat betekent dat we hoge eisen aan onszelf en alle betrokken partners stellen. Door de hoge kwaliteitstandaard, financiële slagkracht en ondernemerschap is Novaform sinds haar oprichting in staat om geheel onafhankelijk mooie en omvangrijke projecten te ontwikkelen. Deze focus zorgt ervoor dat ze ook in de huidige veranderende markt bestaansrecht hebben en succesvol zijn. 

De omgang binnen Novaform is informeel. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Dat betekent dat we naast de ontwikkeling van projecten ook veel aandacht besteden aan het faciliteren van groei en perspectief voor de mensen. Dat uit zich o.a. in de ‘Klokschool”, externe opleidingen en/of individuele coaching.  

4435kloksignaal2016©hansbarten.jpg
Nova160817004-LR.jpg
Nova061216042-Kantoortuin-Ilse-en-Johan.jpg
Nova061216071-Spreekkamer.jpg
8-DSC_2591.JPG
Interieur-3.jpg
4374kloksignaal2016©hansbarten.jpg
4438kloksignaal2016©hansbarten.jpg
Nova160817006W-LR.jpg
Interieur-1.jpg

De procedure

Human Builders verzorgt in opdracht van Novaform de werving- en selectieprocedure voor deze functie.

Jouw sollicitatie inclusief motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: chiel@humanbuilders.nl, of neem contact op met Chiel van Lieshout van Human Builders: 06-12984372.

Ben jij onze nieuwe collega?
Direct solliciteren

Sollicitatie formulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Heb je vragen over deze vacature?

Ik vertel u graag meer over onze organisatie. Stuur een e-mail of bel me!

Paul van den Heuvel Adjunct-directeur Eindhoven

Neem contact op met ons

Vul het formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

privacy beleid