De Novaform vierkante meter

We maken allemaal onderdeel uit van de schaarse leefruimte in Nederlandse dorpen en steden. Als vastgoedontwikkelaars voelen wij de verantwoordelijkheid om vooruitstrevend na te denken over de invulling van beschikbare vierkante meters.

De Novaform² vertelt het verhaal waarom projecten, mensen en technieken zo bijzonder zijn en hoe deze bijdragen aan specifieke wensen vanuit de markt. Ze visualiseert onze visie naar de wereld: een omgeving creëren die de verandering in tijd kan doorstaan. De Novaform² schept zo meer ruimte. Nu en in de toekomst. Kijk hier onze film over De Novaform²: https://www.youtube.com/watch?v=FS5fCs4gDFQ&feature=youtu.be

Novaform is onderdeel van KlokHolding, een financieel draagkrachtig familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring. Novaform heeft vestigingen in Nederland (Eindhoven en Rotterdam), Duitsland en Polen. We hebben een duidelijke groeiambitie en beseffen dat goede mensen hier een essentiële rol in vervullen. 

Novaform is een hecht team van betrokken, bevlogen en deskundige medewerkers die in Nederland opereren vanuit Eindhoven en Rotterdam. Met Plezier, Toewijding en Vertrouwen werken aan gezamenlijke doelstellingen en deze ook realiseren is de missie die Paul (adj. directeur Novaform Eindhoven nastreeft. Als je gelooft in deze missie en dit profiel spreekt jou aan, dan komen we graag met jou in contact. 

Wat ga je doen?

Als projectontwikkelaar pak je zelfstandig de verantwoordelijkheid voor het gehele ontwikkelingstraject, dus zowel gebieds- als opstalontwikkeling. De projecten zijn vooral binnenstedelijke (her-) ontwikkelingsprojecten gericht op woningbouw, vaak op basis van integrale gebiedsontwikkeling. Als projectontwikkelaar toets en beoordeel je omvangrijke en aansprekende projecten op haalbaarheid en bij affiniteiten met tenders kun je daar in een vroeg stadium bij betrokken worden. Je bedenkt in dit proces creatieve concepten die voldoen aan de klantvraag en jouw voorstellen zijn financieel strak onderbouwd en vanuit verschillende scenario’s bekeken. Je zult overleggen met gemeenten in het kader van procedures, vergunningen en planningen. Je vertaalt het projectplan van schetsontwerp tot definitief ontwerp in overleg met architecten, eindgebruikers en makelaars. Naar de aannemer toe ben je in staat om inschrijfbegrotingen kwalitatief te beoordelen en in te kopen. Daarnaast stel je in overleg met de verkoopmanager de verkoopstrategie op voor het in verkoop brengen van de woningen.

Wie ben jij?

Onze ideale kandidaat beschikt over een gezonde drive gecombineerd met de ambitie om de groeidoelstellingen van Novaform mede vorm te geven. Verder ben je in staat om:

  • Daadkrachtig te handelen: Je wacht niet onnodig af maar treedt op. ‘Geen woorden maar daden’. Je werkt ook vervelende klussen adequaat af
  • De voortgang te bewaken: Je beoordeelt vanuit een beoogd resultaat en onderliggend plan adequaat de stand van zaken. Je signaleert afwijkingen en initieert waar nodig effectief corrigerende actie
  • Goede oplossingen te genereren: Je komt met creatieve en effectieve oplossingen, ook als deze niet voor het oprapen liggen
  • Pro-actief te communiceren: Je zet communicatie effectief in teneinde interesse te wekken, meningen te beïnvloeden of gedrag te sturen
  • Flexibiliteit te tonen: Je laat uiteenlopende benaderingen zien om effectief te blijven functioneren en de gestelde doelen te bereiken
  • Betrokkenheid te tonen: Je werkt met toewijding en toont emotionele binding met Novaform, jouw projecten en collega’s

Wat is vereist?

  • Afgeronde hbo-opleiding Bouwkunde en/of bouwtechnische bedrijfskunde
  • Ervaring bij een bouwmanagementbureau, ontwikkelende aannemer en/of projectontwikkelaar in een vergelijkbare functie
  • Woonachtig in de regio Eindhoven
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

Wat krijg je?

Werken bij Novaform betekent alle ruimte voor jouw ambities, talenten en kwaliteiten. Zoals je leest, zoeken wij voor Novaform een topper. Daar horen natuurlijk ook goede voorwaarden bij. Bij Novaform behoort een contract voor onbepaalde tijd direct tot de mogelijkheden. Het salaris is afhankelijk van werkervaring marktconform. Naast het vaste salaris kent Novaform een aantrekkelijke winstdeling. Bij Novaform krijg je de beschikking over een auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon. Novaform kent verder 30 vrije dagen en een goed pensioen.

De procedure

Voor meer informatie over deze uitdagende baan kun je contact opnemen met Paul van den Heuvel, adjunct directeur Novaform Eindhoven: 06- 55 78 26 66.

Indien je jezelf herkent in het profiel kun je je motivatie hiervoor samen met je CV mailen naar werkenbij@novaform.nl en/of chiel@humanbuilders.nl.

Human Builders (Chiel van Lieshout 06-12984372) verzorgt in opdracht van Novaform Vastgoedontwikkelaars de werving- en selectieprocedure voor deze functie.

 

Ben jij onze nieuwe collega?
Direct solliciteren

Sollicitatie formulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Heb je vragen over deze vacature?

Ik vertel u graag meer over onze organisatie. Stuur een e-mail of bel me!

Paul van den Heuvel Adjunct-directeur Eindhoven

Neem contact op met ons

Vul het formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

privacy beleid