Novaform is onderdeel van KlokHolding, een financieel draagkrachtig familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring. Novaform heeft vestigingen in Nederland (Eindhoven en Rotterdam), Duitsland en Polen. We hebben een duidelijke groeiambitie en beseffen dat goede mensen hier een essentiële rol in vervullen.

De vestiging Rotterdam is nu ruim een jaar actief. Door de groeiende orderportefeuille en kansen in de markt zijn wij op zoek naar een projectontwikkelaar. Ben je ambitieus, bouwtechnisch goed onderlegd en wil je deel uitmaken van een informeel en prestigieus team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw profiel

Als  projectontwikkelaar werk je zelfstandig aan uitdagende binnenstedelijke (her-) ontwikkelingsprojecten. Je bent betrokken vanaf schetsfase tot en met de realisatiefase van verschillende projecten.

Je zult overleggen met gemeenten in het kader van procedures, vergunningen en planningen. Je vertaalt het projectplan van schetsontwerp tot definitief ontwerp in overleg met architecten, eindgebruikers en makelaars. Naar de aannemer toe ben je in staat om inschrijfbegrotingen kwalitatief te beoordelen en in te kopen. Daarnaast stel je de verkoopstrategie op t.b.v. het in verkoop brengen van de woningen.

 

Wie ben jij?

Onze ideale kandidaat beschikt over een gezonde drive gecombineerd met de ambitie om de groeidoelstellingen van Novaform mede vorm te geven. Verder ben je primair in staat om:

  • Daadkrachtig te handelen: Je wacht niet onnodig af maar treedt op. ‘Geen woorden maar daden’. Je werkt ook vervelende klussen adequaat af
  • De voortgang te bewaken: Je beoordeelt vanuit een beoogd resultaat en onderliggend plan adequaat de stand van zaken. Je signaleert afwijkingen en initieert waar nodig effectief corrigerende actie
  • Goede oplossingen te genereren: Je komt met creatieve en effectieve oplossingen, ook als deze niet voor het oprapen liggen
  • Pro-actief te communiceren: Je zet communicatie effectief in teneinde interesse te wekken, meningen te beïnvloeden of gedrag te sturen
  • Flexibiliteit te tonen: Je laat uiteenlopende benaderingen zien teneinde effectief te blijven functioneren en de gestelde doelen te bereiken
  • Betrokkenheid te tonen: Je werkt met toewijding en toont emotionele binding met Novaform, jouw projecten en collega’s

 

De functie-eisen

  • Een afgeronde hbo-opleiding Bouwkunde en/of bouwtechnische bedrijfskunde
  • Ervaring bij een bouwmanagementbureau, ontwikkelende aannemer en/of projectontwikkelaar in een vergelijkbare functie
  • Woonachtig in de regio Rotterdam en bereid om minimaal 1 dag per 2 weken vanuit de vestiging  Eindhoven te werken
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring

Wat krijg je?

Werken bij Novaform betekent alle ruimte voor jouw ambities. De vestiging Rotterdam wil groeien en we zoeken iemand die hier een actieve bijdrage aan wilt leveren. Wij bieden jou, naast deze leuke en veelzijdige baan, goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Je zet je in om jouw kennis en vaardigheden op het gebied van projectontwikkeling te vergroten c.q. te verbeteren. Dat vinden wij belangrijk omdat we als organisatie ontwikkeling en groei als voorwaarden zien om bestaansrecht te hebben en te houden.

De werksfeer binnen Novaform laat zich kenmerken als informeel en dynamisch, waarbij persoonlijke betrokkenheid onze grootste drijfveer is. Je werkt in een klein en hecht team en je zal een actieve rol spelen om de ambities van Novaform in Rotterdam mee vorm te geven. Op dit moment heeft Novaform mooie A-locaties die verder ontwikkeld moeten worden.  

 

 

Ons aanbod

Werken bij Novaform betekent alle ruimte voor jouw ambities. Wij bieden jou, naast deze leuke en veelzijdige baan, goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden.

Dat betekent dat je vanuit jezelf streeft om jouw kennis en vaardigheden op het gebied van projectontwikkeling te vergroten c.q. te verbeteren. Dat vinden wij belangrijk omdat we organisatieontwikkeling en groei als voorwaarden zien om bestaansrecht te hebben. Novaform faciliteert hierin door middel van opleiding en coaching. De werksfeer binnen Novaform laat zich kenmerken als informeel en dynamisch, waarbij onderlinge betrokkenheid onze drijfveer is.

SkylineRdam.jpg
Nova160817004-LR.jpg
Nova061216042-Kantoortuin-Ilse-en-Johan.jpg
Nova061216071-Spreekkamer.jpg
8-DSC_2591.JPG
Interieur-3.jpg
4374kloksignaal2016©hansbarten.jpg
4438kloksignaal2016©hansbarten.jpg
Nova160817006W-LR.jpg
Interieur-1.jpg

De procedure

Human Builders verzorgt in opdracht van Novaform de werving- en selectieprocedure voor deze functie.

Jouw sollicitatie inclusief motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar: chiel@humanbuilders.nl, of neem contact op met Chiel van Lieshout van Human Builders: 06-12984372.

Ben jij onze nieuwe collega?
Direct solliciteren

Sollicitatie formulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

Formulier link
privacy beleid

Heb je vragen over deze vacature?

Stuur een e-mail of bel me!

Neem contact op met ons

Vul het formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

privacy beleid