Novaform is gespecialiseerd in complexe binnenstedelijke ontwikkelingen, vaak in combinatie met integrale gebiedsontwikkeling. Als vastgoedontwikkelaars voelen wij de verantwoordelijkheid om vooruitstrevend na te denken over de invulling van iedere beschikbare vierkante meter.

De Novaform² vertelt het verhaal waarom projecten, mensen en technieken zo bijzonder zijn en hoe deze bijdragen aan specifieke wensen vanuit de markt. Ze visualiseert onze visie naar de wereld: een omgeving creëren die de verandering in tijd kan doorstaan. De Novaform² schept zo meer ruimte. Nu en in de toekomst. Kijk hier onze film over De Novaform².

Novaform heeft vestigingen in Eindhoven, Rotterdam, Duitsland en Polen en is onderdeel van KlokHolding, een financieel draagkrachtig familiebedrijf met bijna 100 jaar ervaring. Als familiebedrijf met lef creëren we toekomstbestendige leefomgevingen. 

We bieden onze medewerkers kansen voor groei, ontwikkeling en werkplezier. We hebben een duidelijke groeiambitie en beseffen dat goede collega’s hier een essentiële rol in vervullen. Voor ons kantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar een ambitieuze marketing- en communicatiecollega die snapt wat de behoefte is van onze kopers. Groei jij met ons mee?

 

Wat ga je doen?

Als marketing- en communicatiecollega stel je in samenwerking met de verkoopmanager en de projectontwikkelaar een marketing- en communicatieplan op per project. Je stuurt het marketingbureau aan voor het opstellen van de gebiedsmarketing en de verkoop-, marketing- en communicatiemiddelen.
Je verzorgt en analyseert kopersenquêtes en organiseert kopersfestiviteiten en andere officiële handelingen. Verder verzorg je het vullen en updaten van de projectwebsites en corporate website, het opstellen en versturen van nieuwsbrieven, het maken en delen van berichten op sociale media, en het beantwoorden van vragen op de projectwebsites. Dit doe je vooral in samenspraak met de verkoopmanagers en je directe marketing- en communicatiecollega van de vestiging Eindhoven. Verder ondersteun je in participatieprocessen en heb je een leidende rol in trajecten met gebiedsmarketing. Kortom, een veelzijdige en gevarieerde functie waarin je een aansturende en uitvoerende rol hebt in een enthousiast en ambitieus team.

Wie ben je en wat laat je zien?

Betrokkenheid, daadkracht en een proactieve grondhouding is de essentie van deze rol. Je weet goed de klantbehoefte te achterhalen en deze de integreren in jouw plan van pak om potentiële kopers te verleiden om de woningen van Novaform af te nemen.
Je beoordeelt vanuit het beoogde resultaat en jouw plan van aanpak adequaat de stand van zaken. Je signaleert afwijkingen en initieert waar nodig effectief corrigerende actie. Je bent kwaliteitsgericht en streeft voortdurend verbetering na.
Je bent pragmatisch ingesteld en draagt actief bij aan het realiseren van de marketing- en communicatiedoelstellingen. Je informeert jouw collega projectontwikkelaar proactief over de stand van zaken.
Je behoudt het overzicht en zorgt dat alle betrokken partijen hun bijdrage leveren aan de gestelde doelen.

Wat vragen we van je?

  • Een afgeronde HBO-opleiding Marketing en Communicatie;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring bij een marketingbureau gespecialiseerd in vastgoed of bij een projectontwikkelaar;
  • Je hebt de bereidheid om 1 keer per twee weken te werken vanuit de vestiging in Eindhoven;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat hebben wij je te bieden?

  • Salaris is afhankelijk van bewezen succes en relevante werkervaring;
  • Een stijlvol kantoor met sta-/zitbureaus;
  • Goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen en winstdelingsregeling;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Ruimte om jouw kwaliteiten volledig te benutten en jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld via ons eigen kennisdelingsprogramma 'KlokSchool';
  • Iedere dag lekkere koffie, vers fruit en een heerlijke lunch.

Heb je interesse?

Nieuwsgierig? Dan maken we graag kennis met jou! 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Niels van Ginkel, directeur kantoor Rotterdam: 06-11507531 of Victoria van Asch van Wijck, marketing- en communicatiemanager: 088-2482951.

Als jij ervan overtuigd bent dat jij onze nieuwe collega bent, mail dan jouw sollicitatie inclusief korte en bondige motivatie en Curriculum Vitae naar info@novaform.nl.

Celine-van-Gameren-Bewerkt-800pix.jpg (3)

“In de dynamische werkomgeving van Novaform wordt constant geprobeerd het kennisniveau van de medewerkers naar een hoger niveau te tillen. Met behulp van bijvoorbeeld de Klokschool delen collega’s onderling hun kennis. Op deze manier leer je van elkaar en kan ik mezelf ontwikkelen tot een specialist in mijn vakgebied. Een perfecte werkomgeving!”

Celine van Gameren
Verkoopmanager
Ben jij onze nieuwe collega?
Direct solliciteren

Sollicitatie formulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Heb je vragen over deze functie?

Stuur een e-mail of bel me!

Niels van Ginkel Directeur Rotterdam

Neem contact op met ons

Vul het formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

privacy beleid