De Novaform vierkante meter

We maken allemaal onderdeel uit van de schaarse leefruimte in Nederlandse dorpen en steden. Als vastgoedontwikkelaars voelen wij de verantwoordelijkheid om vooruitstrevend na te denken over de invulling van beschikbare vierkante meters.

De Novaform² vertelt het verhaal waarom projecten, mensen en technieken zo bijzonder zijn en hoe deze bijdragen aan specifieke wensen vanuit de markt. Ze visualiseert onze visie naar de wereld: een omgeving creëren die de verandering in tijd kan doorstaan. De Novaform² schept zo meer ruimte. Nu en in de toekomst. Kijk hier onze film over De Novaform²: https://www.youtube.com/watch?v=FS5fCs4gDFQ&feature=youtu.be

Novaform is onderdeel van KlokHolding, een financieel gezond en draagkrachtig familiebedrijf. Wij vieren aankomende september ons 100-jarig bestaan. Met de overname van Adriaan van Erk is KlokHolding gestegen naar de top 5 van ontwikkelaars met grondposities in Nederland, goed voor circa 25.000 woningen in de komende 10 jaar. Novaform heeft vestigingen in Nederland, Duitsland en Polen. We bieden onze medewerkers kansen voor persoonlijke groei, ontwikkeling en werkplezier.

Missie van Paul (van den Heuvel), directeur Novaform Eindhoven
Het creëren van een inspirerende werkomgeving waar een hecht team van betrokken, bevlogen en deskundige medewerkers met plezier, toewijding en vertrouwen werken aan gezamenlijke doelstellingen. Daarnaast is Paul erop gericht om iedere medewerker in zijn kracht te laten opereren. Als je gelooft in deze missie en dit profiel spreekt jou aan, dan komen we graag met jou in contact.

Wat is vereist?

  • Afgeronde relevante HBO- en/of WO-opleiding bij voorkeur Bouwkunde, Stedenbouw, ruimtelijke ordening en/of architectuur;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring bij een onafhankelijke projectontwikkelaar, ontwikkelende belegger, ontwikkelende aannemer, bouwmanagement- of adviesbureau;
  • Sterke affiniteit met concept- en gebiedsontwikkeling;
  • Woonachtig in de regio Eindhoven.

Wat krijg je?

  • Salaris afhankelijk van werkervaring en bewezen succes;
  • Goede pensioenregeling, 30 vakantiedagen;
  • Auto van de zaak, laptop, telefoon;
  • Aantrekkelijke bonusregeling;
  • Je maakt onderdeel uit van een kerngezond bedrijf en de continuïteit van aantrekkelijke projecten en grondposities is gewaarborgd;
  • Novaform biedt kansen voor persoonlijke groei, ontwikkeling en werkplezier.

Wat ga je doen?

Als ontwikkelaar word je bij de acquisitiefase betrokken en pak je zelfstandig de verantwoordelijkheid voor het gehele ontwikkelingstraject, dus zowel gebieds- als opstalontwikkeling. De projecten zijn een mix van complexe en uitdagende (binnenstedelijke) gebieds- en opstalontwikkelingen met een focus op woningbouw. Als projectontwikkelaar toets en beoordeel je omvangrijke en aansprekende projecten en weet je de optimale Novaform² te creëren. Je bedenkt in overleg met de verkoopmanager creatieve concepten die voldoen aan de klantvraag en jouw voorstellen zijn financieel strak onderbouwd en vanuit verschillende scenario’s bekeken. Je overlegt met gemeentes in het kader van procedures, vergunningen en planningen. Je vertaalt het projectplan van schetsontwerp tot definitief ontwerp in overleg met architecten, eindgebruikers en makelaars. Ketenpartners weet je kwalitatief te beoordelen en in te kopen. Daarnaast zorg je in samenwerking met de verkoopmanager en marketing- en communicatiemanager voor het in de markt zetten van de woningen.

Wie ben je en wat laat je zien?

Energiek en gedreven ga je aan de slag in een levendige werkomgeving en ben je erop gericht om samen met jouw collega's toekomstbestendige leefomgevingen te creëren. Betrokken, daadkrachtig en jezelf met een open mind blijven ontwikkelen is de essentie van deze rol. Als ontwikkelaar zie je kansen en mogelijkheden in complexe en uitdagende gebieds- en opstalontwikkelingen. Hier staat Novaform voor en dit hoger doel nastreven is waar we het voor doen.

Gedurende het hele proces wil je jouw gesprekspartner écht begrijpen, communiceer je duidelijk en zijn de wederzijdse verwachtingen helder. Je neemt op het juiste moment beslissingen, waarbij je alle feiten en alternatieven allemaal goed in overweging hebt genomen. Het gaat erom dat jij als ontwikkelaar "het pallet van verschillende belangen kan overzien en inschatten" om van daaruit effectief de ontwikkelstrategie uit te rollen en de gestelde doelen weet te realiseren.

Heb je interesse?

Human Builders verzorgt de werving- en selectieprocedure voor deze functie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chiel van Lieshout van Human Builders:06- 12 98 43 72. Jouw sollicitatie inclusief korte en bondige motivatie en Curriculum Vitae kun je mailen naar Chiel van Lieshout van Human Builders: chiel@humanbuilders.nl. De sluitingsdatum is 30 september 2022.

Ben jij onze nieuwe collega?
Direct solliciteren

Sollicitatie formulier

Door het sollicitatieformulier in te vullen gaat jouw sollicitatie naar de contactpersoon van deze vacature.

privacy beleid

Heb je vragen over deze vacature?

Ik vertel u graag meer over onze organisatie. Stuur een e-mail of bel me!

Paul van den Heuvel Directeur Eindhoven

Neem contact op met ons

Vul het formulier in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

privacy beleid