Waarom werken bij Novaform?

Persoonlijk betrokken

De cultuur bij Novaform kenmerkt zich als informeel en dynamisch, waarbij we persoonlijk betrokken zijn bij projecten & opdrachtgevers.

Gezamenlijke groei

Met coaching en opleiding via onze eigen KlokSchool investeren we in het talent van onze mensen. Want groeien doen we samen.

Ruimte voor initiatief

Er is ruimte voor eigen inbreng en innovatie. We vinden initiatief belangrijk; dat komt zowel Novaform als de medewerker ten goede.

Onze vacatures

Open sollicitatie

Interesse om bij Novaform te werken, maar heb je geen vacature gezien die bij je past? Niet getreurd. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die samen met ons verder willen groeien. Stuur dus gerust een open sollicitatie. Wie weet creëer je jouw eigen droombaan.

Stage bij Novaform

Zoek je een geschikte stageplek of zit je in je afstudeerjaar? Ook dan ben je bij Novaform aan het juiste adres. Wij bieden regelmatig stageplaatsen aan in Eindhoven of Rotterdam. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot zijn recht komen of dat er afstudeermogelijkheden zijn.

Lees meer over onze stagemogelijkheden
Ontvang de vacature-update

Open sollicitatie

Door het sollicitatieformulier in te vullen komt jouw open sollicitatie bij de juiste persoon terecht.


Geen passende vacature bij Novaform? Kijk dan bij Van de Klok.

Heb je interesse om bij Novaform te werken, maar heb je geen vacature gezien die bij je past? Treur niet, want misschien heeft ons zusterbedrijf Van de Klok nog een passende vacature voor je. Bekijk hier de vacatures van Van de Klok.

Paul-van-den-Heuvel-800pix.jpg

“Al in mijn eerste jaar werd mijn ambitie door de directie opgepikt. Samen hebben we een ontwikkelingsplan opgesteld waarin mijn ambities zijn vormgegeven. Om stapsgewijs naar het doel te groeien heb ik ondersteunende cursussen gevolgd. Mijn ervaring is: als je echt wilt, krijg je hier alle kansen om te groeien naar een hoger level!”

Paul van den Heuvel
Directeur Eindhoven