TWT - Honk - Foto Hans en Angela Verhoeven 121008 - klein.jpg
Alle verhalen

Samen ons droomhuis realiseren

13 september 2016
Angela en Hans Verhoeven kochten een vrijstaande woning in Hoge Hoek. Volgens de unieke werkwijze Wij2 ontwierpen ze een woning die precies aan hun wensen voldoet.

Angela en Hans Verhoeven zijn eigenaar van restaurant Kok Verhoeven in Tilburg. Ze wilden graag een woning met een grote keuken en kantoor. Hoewel ze geïnteresseerd waren in Hoge Hoek, zat de perfecte woning er voor hen niet bij. Daarom gingen ze samen met de ontwikkelaar aan de slag met de indeling van een van de vrijstaande woningen. Na een paar maanden stond hun droomhuis op papier. Angela vertelt wat zij aanpasten: “De garage is keuken en kantoor geworden en daarom zes meter verlengd. Op de plaats van de oorspronkelijke keuken komt een tv-kamer en de bijkeuken hebben we bij de woonkamer en serre getrokken. Tevens hebben we de serre vergroot en daarachter een veranda geplaatst.”

Dat zoveel veranderingen mogelijk zouden zijn, hadden zij van tevoren niet verwacht. “Hoge Hoek is projectbouw en normaal gesproken moet je het met het aangeboden type woningen doen.” Wij2 hebben ze als prettig ervaren. “Het lijkt alsof we zelf een woning hebben gebouwd, terwijl een heleboel dingen voor ons geregeld zijn. De buitenkant van ons huis bijvoorbeeld, en de soort stenen en het type kozijnen. Wij zouden geen tijd hebben om dat allemaal zelf uit te zoeken. Deze oplossing is voor ons dan ook perfect, want we hebben op deze manier wel ons droomhuis kunnen realiseren.”