Marcel.jpg
Alle verhalen

Nieuwe uitdaging voor Marcel Horvers

16 april 2019
KlokHolding
Marcel Horvers vertrekt als vestigingsdirecteur van Novaform Eindhoven. Vanaf 1 juni 2019 wordt hij Directeur Ontwikkeling bij Hendriks Bouw en Ontwikkeling in Oss.

Marcel kwam in 1999 in dienst bij Novaform. Hij begon als junior ontwikkelaar en heeft zich door de jaren heen steeds verder ontwikkeld. Vanaf 2008 stuurde hij samen met Edwin Kolkhuis Tanke het team aan en bouwde hij mee aan de ontwikkeling en professionalisering van Novaform.

"We vinden het jammer dat Marcel vertrekt", vertelt Edwin. “Marcel heeft met zijn humor, energie en inzet een cruciale rol gespeeld om Novaform te vormen tot wat het nu is: een professionele organisatie die klaar is voor de toekomst. Mijn waardering en dank gaan naar hem uit.”

Edwin Kolkhuis Tanke en Paul van den Heuvel (adjunct directeur Novaform Eindhoven) zullen zijn taken gezamenlijk overnemen.

Marcel: “Ik heb met heel veel plezier mezelf binnen Novaform kunnen ontwikkelen waarbij mij alle ruimte en vertrouwen werd gegeven om Novaform te professionaliseren. Het leiding mogen geven aan een fantastisch team van enthousiaste en kundige collega’s heeft mij altijd veel positieve energie gegeven. Ik ben trots op de projecten die wij samen hebben ontwikkeld en gerealiseerd."

Wij wensen Marcel heel veel succes met deze nieuwe uitdaging.